Het was even knallen de afgelopen anderhalve maand. Maar de zes invulboeken voor FSHappiness zijn af! In mijn webshop FSHappiness wilde ik graag invulboeken kunnen aanbieden om ouders te helpen om alles in te vullen van hun kind. Het idee ontstond omdat ik zelf merkte dat ik het leuk vond om de mijlpalen van mijn drie jonge kids bij te houden. In de invulboeken kun je foto’s plakken en heel wat vragen beantwoorden. Op deze manier heb je een mooi naslagwerk voor later.

Daarom ontwierp en bedacht ik voor nu maar liefst zes verschillende invulboeken. Hieronder staan ze allemaal op een rij.

  • Een zwangerschapsboek
  • Het kraambezoekboek
  • Mijn eerste jaar boek
  • Mijn opgroeiboek van 1 tot 4 jaar
  • Mijn schoolfotoboek
  • Mijn kletspraatjesboek

De stijl

Dit keer koos ik niet voor kleur zoals bij het geluksmomenten boek of de omslag van bedacht geliefd gewild. Maar ging ik voor neutraal zwart-wit.
Juist om ook ruimte te laten voor de ouder om de invulboeken kleur te gegeven! Wil je de invulboeken bestellen? Dan kan dat via mijn webshop.

Ben je op zoek naar een illustrator of vormgever? Mail me dan vrijblijvend met je idee of kijk hier voor eerdere ontwerp opdrachten die ik gedaan heb.

Post a Comment