De afgelopen weken werkte ik aan een hele uitdagende opdracht! Voor Sovee mocht ik vijf kaarten ontwerpen voor What’s Next. What’s Next is een LOB-programma voor de bovenbouw van het vmbo. Vmbo-jongeren gaan in kleine coachgroepjes praten over hun talenten en mogelijke vervolgstudie. Deze kaarten komen terug in het Situatiespel: hoe zou jij reageren in een bepaalde situatie en welke vaardigheden passen erbij?

Van tevoren kreeg ik te horen wat er op de vijf kaarten moest komen en toen kon het ontwerpen en illustreren beginnen. Een uitdaging omdat de kaarten ruimte moesten bieden voor de verbeelding van de jongeren en tegelijkertijd moesten de kaarten niet te vaag zijn. De kleuren die ik als uitgangspunt voor de vijf kaarten genomen hebt zijn: paars, mint & geel. Dit waren ook de kleuren die al in de handleiding werden gebruikt. Hierdoor passen de kaarten mooi bij de rest van de vormgeving van het spel dat gebruikt kan worden om de jongeren te begeleiden. Hieronder zie je de kaarten op een rij.

Ben of ken jij een bedrijf of organisatie die een vormgever zoekt die kan meedenken én een uniek design kan maken in een stijl die helemaal aansluit bij je wensen? Dan weet ik zeker dat ik wat voor je kan betekenen. Neem dan zeker even vrijblijvend contact met me op.

Post a Comment