Unieke illustraties voor jou

Naast het schrijven ben ik graag creatief bezig met penseel, papier, iPad of achter mijn Macbook om de kleurrijkste illustraties en ontwerpen te maken.

Zoek jij een illustrator voor je kinderboek, een geboortekaartje, voor de omslag van je boek of ander product ontwerp? Dan ben je bij mij aan het goede adres. Met jaren ervaring van zowel analoog als digitaal werken, maak ik graag voor jou een passend ontwerp. Mail me geheel vrijblijvend met jouw ideeën en wensen!

Hieronder zie je een greep uit mijn werk.

kaartje2go lindi Melse

Illustraties

Diverse geboortekaartjes, kerstkaarten en felicitatie kaarten door Lindi ontworpen, vind je bij Kaartje2go. Liever een uniek ontwerp voor een kaartje? Klink dan op de knop voor meer info.

Schilderijen

Kleurrijke illustraties met pen en inkt op papier geschilderd. Elke illustratie is uniek en heeft zijn eigen kleuren. Perfect om je interieur of kantroor mee op te fleuren. Ook perfect geschikt als zakelijk cadeau.

Wil je weten wat ik voor jou kan betekenen?

Zoek jij: Illustraties voor op een geboortekaartje? Illustraties voor een kinderboek? Een unieke opmaak voor een boek of cover omslag? Of heb je een ander idee of vraag?

ontwerp verpakking in opdracht

Product ontwerp

Een uniek (patroon) design dat perfect past bij je product. Dat is wat je wilt als het gaat om de presentatie van een merk, product of boek. Een product dat opvalt en exclusiviteit heeft.

Fotograaf

Ben jij op zoek naar een (zakelijke) portretfoto, een love shoot of een brandingshoot voor je bedrijf? Dan ben je bij mij aan het juiste adres.