Image Alt

Portfolio

 / Portfolio

Schrijven deed Lindi al van jongs af aan. Dagboeken vol met haar belevenissen en schriftjes vol korte verhalen.

  • Ze schreef twee Bijbelsdagboeken: Bedacht, geliefd, gewild (2019) & God kiest jou! (2015). Momenteel schrijft ze aan een nieuw boek.
  • Op haar DIY & Lifestyle blog Linspiration verschijnen regelmatig artikelen over wonen, planten, moederschap en het geloof.

Vrolijke prints met schattige dieren kun je bij Lindi vinden. Onder andere op stof, maar ook als geboortekaartje.

Schilderen en tekenen deed Lindi al van jongs af aan. Creatief bezig zijn met je handen en zo je hoofd leeg maken.

  • Voordat Lindi gaat illustreren schets Lindi op papier. Vervolgens kijkt ze wat de best passende manier is om de illustratie af te maken. Met waterverf, acrylverf of digitaal.
  • De schilderijen die Lindi schildert zijn meestal abstract en af en toe figuratief. Sinds de geboorte van haar kinderen is het schilderen op een wat lager pitje komen te staan.

Nieuwste schilderijen

Kleurrijke schilderijen met acrylverf op doek geschilderd.
Keuze uit diverse werken. Formaten variëren van 30x40 cm, 60x60 cm, 70x90 cm.

Schilderij groen

Biologische babykleding

FS Happiness staat voor uniek, duurzaam & handgemaakt. De babykledinglijn werd door Lindi bedacht toen ze in verwachting was van haar oudste zoon. De prints van de stoffen zijn vol van kleur, vrolijk en speels. De kleding wordt door Lindi zelf genaaid. Inmiddels zijn er al honderden baby's voorzien van deze biologische kleding!

Wil je weten wat Lindi voor jou kan betekenen?

Zoek jij: Illustraties voor op het geboortekaartje? Illustraties voor een kinderboek? Een unieke opmaak voor een boek of cover omslag? Of heb je een ander idee of vraag?

Stempel collectie

Ruim 70 verschillende stempels vind je in de collectie. Van zeedieren, kerst stempels, trouw stempels en meer! De stempels zijn gemaakt van hoogwaardig rubber en zitten aan een houten blokje vast gemaakt.

Prints

Kleurrijke prints voor in huis. Abstracte posters voor de woonkamer, slaapkamer of kantoor en vrolijke illustraties voor de baby en kinderkamer!