blogtour een contract vol liefde

Vandaag was de allerlaatste dag van blogtour. Wat ben ik dankbaar voor alle mooie en eerlijke reviews die de bevlogen bloggers schreven. Het is ontzettend waardevol om zo samen met hen mijn roman Een contract vol liefde de wereld in te sturen! Diverse keren ben ik gewoon helemaal stil geworden van wat jullie schreven (en het komt zelden voor dat ik even niet meer wat ik moet zeggen). Ik duim dat er nog heel veel lezers mogen genieten van Bibi, de knappe love interest en natuurlijk de senioren die door veel mensen al in hun hart zijn gesloten. Hieronder een greep uit de diverse reviews:

“Humor, romantiek, emotie en uitdaging; dit verhaal is geschreven met een knipoog naar The Devil Wears Prada/Hendrik Groen en Bridget Jones. Vond je deze verhalen/boeken leuk? Dan ga je ook genieten van Een contract vol liefde.” @lottelivre

“En dan de bejaarden…ow ow wat heb ik gelachen om hun acties! En wat mooi om in hun leven te duiken. Dit zorgt eigenlijk ook voor de diepgang in het verhaal. Want hun leven wordt zo realistisch omschreven dat we meer te weten komen over hun gedachten en gevoelens.” @bookstagram_ilona

“De schrijfstijl van Lindi vind ik heel prettig. Het is vlot, levendig, met humor, gedetailleerd en beeldend geschreven. Door de korte hoofdstukken en natuurlijk het originele verhaal vlieg je door het boek heen.” @caroleest

“Naast de liefde en gezelligheid, komen er in het appartementencomplex ook een paar verdrietige scenes voor. Deze zijn goed geschreven en ik heb echt even liggen huilen.” @cindysboeken_official

“Als ik later oud genoeg ben voor een seniorenwoning, dan wil ik in de gemeenschap wonen die Lindi Melse heeft gecreëerd. Want wat een heerlijke plek heeft ze bedacht voor haar verhaal en wat een lieve, levendige en betrokken oudjes heeft ze daar laten wonen.” @sheila_hjv_inbooks

“Hoe gaaf is het wanneer we oudere mensen mengen met de jeugd. Ze kunnen zo veel leren van elkaar en dat zien we terug in het boek. Zou zoiets al bestaan? En zo niet, zou daar vraag naar en ruimte voor zijn? Ik vind het een fantastisch idee.” @mamaminke

Ook mijn roman lezen?

Wil jij Een contract vol liefde ook graag lezen? Bestel dan hier een gesigneerd exemplaar van mijn boek. Liever een e-book lezen? Dat kan ook. Via Kobo Plus is hij gratis te lezen en anders schaf je hem al aan voor €5,99. Het luisterboek volgt zsm. Laat je ook een review achter als je mijn boek gelezen hebt? Doe dat bijvoorbeeld bij Hebban of Bol.com

Post a Comment