Waar gaat een contract vol liefde over?

Nadat de cover werd onthuld kreeg ik ook regelmatig de vraag waar ‘Een contract vol liefde’ nu eigenlijk over gaat, en daar geef ik je vandaag graag antwoord op! Lees hieronder de flaptekst van het boek:

Bibi staat altijd voor iedereen klaar en zegt steevast ja als er iets van haar gevraagd wordt. Dat verklaart waarom ze tussen de bejaarden blijft wonen en genoegen neemt met haar baan als secretaresse bij een advocatenkantoor, in plaats van haar droom te volgen.

Wanneer er plots een knappe vreemdeling voor haar deur staat, slaat de liefde toe en neemt ze eindelijk de tijd om meer aan zichzelf te denken. Maar dan ziet ze op haar werk een belangrijke mail over het hoofd, waardoor haar kantoor uit het gebouw dreigt te worden gezet. Om dit te voorkomen moet Bibi de hulp van anderen accepteren én zelf op de voorgrond treden. Maar of ze dat durft…?

‘Een contract vol liefde’ is een heerlijke feelgoodroman over je dromen volgen, nieuwsgierige senioren en natuurlijk De Grote Liefde!

Het einde komt in zicht

Ik kan niet wachten tot het boek uitkomt! En dat is alweer over twee en een halve maand. Gelukkig is het dan ook bijna zover 😉 Vanaf 9 oktober 2023 te koop, maar je kunt hem al reserveren via de online boekhandels. Op Hebban kun je Een Contract vol Liefde meteen op je leesplankje zetten. Heb jij al zin om het boek te lezen, nu je weet waar Een contract vol liefde over gaat?

Post a Comment