Debuut roman Lindi Melse

Yes, het is zover. Eindelijk kan ik de titel van mijn debuut roman met je delen! En dit titel is… tromgeroffel: Een contract vol liefde.

Ik ben er zo blij mee. Hij past goed bij mijn verhaal (hier ga ik je binnenkort meer over vertellen) en de personages. En het leuke nieuws: dit najaar ligt hij al in de winkels, over iets minder dan zes maanden! Te gek, toch? Ik kan in ieder geval niet wachten.

Terwijl ik op en neer stuiter door deze heerlijke romantische titel, ligt mijn manuscript weer bij de proeflezer om daarna weer wat puntjes op de i te zetten en het weer voor redactie naar mijn uitgever te sturen. Zo zie je maar weer, een boek schrijven kost tijd, maar het is ook ontzettend leuk om te doen.

Voor nu leun ik even achterover om voor even te kunnen relaxen, totdat er weer geschreven en geschraapt gaat worden 🙂

Post a Comment