Pixar AI

Een heuse trend op Social media is jezelf of iets maken in Pixar stijl. Dat liet ik me natuurlijk geen twee keer zeggen. Ik dook in een aantal scenes uit mijn roman ‘Een contract vol liefde’ en liet met de AI tool de sfeer en setting namaken in Pixar stijl. Kijk je mee?

Waar gaat je boek over

Om te begrijpen waar de afbeeldingen op gebaseerd zijn, is het wel zo handig om te weten waar mijn roman overgaat. Wist je trouwens dat hij nu ook als luisterboek beschikbaar is?

Bibi staat altijd voor iedereen klaar en zegt steevast ja als er iets van haar gevraagd wordt. Dat verklaart waarom ze tussen de bejaarden blijft wonen en genoegen neemt met haar baan als secretaresse bij een advocatenkantoor, in plaats van haar droom te volgen.

Wanneer er plots een knappe vreemdeling voor haar deur staat, slaat de liefde toe en neemt ze eindelijk de tijd om meer aan zichzelf te denken. Maar dan ziet ze op haar werk een belangrijke mail over het hoofd, waardoor haar kantoor uit het gebouw dreigt te worden gezet. Om dit te voorkomen moet Bibi de hulp van anderen accepteren én zelf op de voorgrond treden. Maar of ze dat durft…?

De scenes

Zoals je hierboven las, spelen de senioren een grote rol. Daarom was de eerste afbeelding die ik wilde maken met Bibi tussen een groep tachtigplussers die samen bingo spelen. Ze draagt zelfs haar trui met de tekst ‘I love you’ erop én links achterin zit denk ik het personage mevrouw Linden. Leuk geworden, toch?

Pixar AI

Uiteraard was ik lekker op dreef en gooide ik een twee verhaallijn in de generator. Namelijk het gedeelte waarin Bibi contact legt met een oudere man, meneer Van Zanten. Iemand die liever niet wil praten en waarbij het in het begin een ietwat ongemakkelijk is. De sfeer en scene zijn erg goed weergegeven.

Pixar AI

Uiteraard kon de liefdeslijn tussen Bibi en de knappe vreemdeling ook niet ontbreken in deze reeks! Hoe leuk zijn ze allemaal geworden?!

Pixar AI

Ga jij mijn roman lezen?

Krijg jij door de samenvatting en de leuke afbeeldingen zin om mijn winterse roman te lezen? Bestel hem dan via mijn shop!

Post a Comment