Hello.

Lindi Melse is een Nederlandse veelzijdige creatieveling. Ze houdt van kleur en dit zie je terug in haar designs en patronen. Haar inspiratie haalt ze uit de natuur. Bij alles wat Lindi maakt wil ze iets doen dat de wereld net iets kleurrijker  & mooier maakt.

Ik wil de wereld net een beetje kleurrijker & mooier maken. 

Wat ik voor jou kan betekenen

Samenwerken om een mooi eind product/resultaat neer te zetten is iets wat ik graag doe. Wereldwijd en natuurlijk op eigen bodem!

Ik ben veelzijdig inzetbaar en help graag mee om jouw droom product of dienst te verwezenlijken. Hieronder vind je verschillende voorbeelden. Staat jouw idee er niet tussen? Stuur dan gerust een mail naar info@lindimelse.nl. Ook wanneer je meer informatie wilt natuurlijk!

▲ Een uniek design op maat voor een product, geboortekaartje of schilderij;

▲ Een illustrator voor je kinderboek;

▲ Een auteur voor een boek;

▲ Een fotograaf voor een fotoshoot;

▲ Een uniek schilderij of illustratie;

Mijn verhaal

Creatief bezig zijn deed Lindi al van jongs af aan. Zo tekende ze van kinds af aan met potloden, pastel en schilderde ze met waterverf. Als tiener begon ze met het schilderen van acrylverf en het tekenen met houtskool. Kleur bekennen in haar werk, staat bij Lindi centraal. Kleur geeft vrolijkheid en maakt het leven net een beetje mooier.

Inmiddels werkt Lindi niet alleen meer op papier en canvas, maar ook digitaal. Zo maakt ze patronen in opdracht, ontwerpt ze kaarten voor Kaartje2go & richtte ze haar eigen babykledinglijn op. FS Happiness, handgemaakt, uniek en duurzaam.

Inmiddels heeft ze haar interesse in fotografie ontwikkeld en staat ze graag achter haar camera om foto’s te maken.

Lindi schreef van jongs af aan regelmatig korte verhalen, maar pas sinds kort maakt ze hier nu ook meer ruimte voor.  Op haar blog linspiration.nl, inspireert ze maandelijks ruim 4.000 vrouwen met DIY voor een kleurrijk leven. Momenteel werkt ze aan verschillende boeken, waaronder dit Bijbels dagboek dat in november 2019 in de winkels ligt.

Publicaties

Bedacht, geliefd, gewild
Auteur & illustrator
Bijbelsdagboek bij Kokboekencentrum
November 2019

God Kiest jou!
Auteur & illustrator
Bijbelsdagboek bij Kokboekencentrum
Maart 2015

De Grote en de Kleine wijze
Illustrator
Ik heb het boekje geïllustreerd.
Januari 2013

Exposities 

La Rue et Toi | Kunstroute Ruette, België
Augustus 2015

Clae Arts Manif, Luxemburg
Maart 2015

Seret Artwork Breda & Den Bosch
Juni 2014

Lezersexpositie ND
Juni 2013

Bommelse kunstroute, Nederland
Juni 2012