Ik ben Lindi Melse (1991) en houd al van creatief bezig zijn sinds ik kan lopen. Van schilderen, tekenen, fotograferen tot schriftjes vol schrijven met verhalen.

Na een vooropleiding en twee jaar beeldende kunst gestudeerd te hebben wilde ik voor mijzelf beginnen. Ik stopte met mijn studie en schilderde in mijn atelier in Rotterdam. Al snel miste ik het schrijven en schreef ik mijn eerste boek, een dagboek voor jongeren: God kiest jou! dat in maart 2015 is verschenen.

In de tussentijd verhuisden we voor 4,5 jaar naar Wallonië. Hier werden we ouders van twee prachtige zoons. Ik deze tijd begon ik met het ontwerpen van kaarten voor Kaartje2go & startte mijn eigen webshop met geboorteposters en invulboeken: FSHappiness.

Ik miste het schrijven naast het tekenen en ontwerpen en startte daarom mijn DIY & Lifestyle blog eind 2018. Via mijn blog inspireer ik maandelijks ruim 10.000 vrouwen en 3.000 nieuwsbrieflezers. Terug in Nederland verscheen mijn tweede Bijbels dagboek: Bedacht, geliefd, gewild (nov 2019).

Toch bleef de droom aan mij knagen om een roman te schrijven in het feelgoodgenre. Toen onze dochter eind 2020 werd geboren, stortte ik me in dit nieuwe project. In één jaar tijd met een kersverse baby in mijn armen schreef ik zo’n 65.000 woorden. Begin januari 2022 ronde ik het verhaal af, volgde ik de Feelgood cursus 1& 2 aan de Online Schrijfschool en dook ik met een schrijfcoach in mijn manuscript.

In het najaar van 2022 hoop ik het te kunnen aanbieden aan een uitgeverij, zodat ik deze droom kan gaan verwezenlijken!

Samen met mijn man en drie kids (6,4,1 jaar) woon ik in Culemborg.

Bibliografie

2019 | Bedacht geliefd gewild

2015 | God kiest jou!