Ik ben Lindi Melse (1991) en houd al van creatief bezig zijn sinds ik kon lopen. Van schilderen, tekenen, fotograferen tot schriftjes vol schrijven met verhalen. In 2015 kwam mijn eerste boek uit en mag ik mijzelf ook echt schrijfster noemen.

Na een vooropleiding en twee jaar beeldende kunst gestudeerd te hebben wilde ik voor mijzelf beginnen. Ik stopte met mijn studie en schilderde in mijn atelier in Rotterdam. Al snel miste ik het schrijven en schreef ik mijn eerste boek, een dagboek voor jongeren: God kiest jou! dat in maart 2015 is verschenen.

In de tussentijd verhuisden we voor 4,5 jaar naar Wallonië. Hier werden we ouders van twee prachtige zoons. Ik deze tijd begon ik met het ontwerpen van kaarten voor Kaartje2go & startte mijn eigen webshop met geboorteposters en invulboeken: FSHappiness.

Ook bleef het schrijven iets wat ik graag wilde blijven doen en startte ik mijn DIY & Lifestyle blog eind 2018. Maandelijks inspireer ik hier ruim 10.000 vrouwen. Terug in Nederland verscheen mijn tweede Bijbels dagboek: Bedacht, geliefd, gewild (nov 2019).

Toch bleef de droom aan mij knagen om een roman te schrijven in het feelgoodgenre. Toen onze dochter in 2020 werd geboren vond ik het eindelijk tijd om hier werk van te maken. Begin januari 2022 ronde ik het verhaal af, volgde ik de Feelgood cursus 1& 2 aan de onlineschrijfschool en dook ik met een schrijfcoach in mijn manuscript.

In het najaar van 2022 hoop ik het te kunnen aanbieden aan een uitgeverij, zodat ik deze droom kan gaan verwezelijken!

Samen met mijn man en drie kids (6,4,1 jaar) woon ik in Culemborg.