Creatief bezig zijn deed Lindi al van jongs af aan. Zo tekende ze van kinds af aan met potloden, pastel en schilderde ze met waterverf. Als tiener begon ze met het schilderen van acrylverf en het tekenen met houtskool.

Ze studeerde beeldende kunst aan het AKV. St Joost, waar ze lessen volgde in creatief schrijven en filosofie. Na haar tweede jaar besloot ze voor zichzelf te beginnen. Kort daarop verhuisde ze, voor het werk van haar man, naar Wallonië voor 4,5 jaar.

Hier begon ze naast werk op papier en canvas ook digitaal te ontwerpen. Zo maakt ze patronen in opdracht, ontwerpt ze kaarten voor Kaartje2go & heeft ze haar eigen babykledinglijn opgericht: FSHappiness.

Lindi schreef van jongs af aan regelmatig korte verhalen in schriftjes, sinds december 2018 maakte ze hier meer ruimte voor door een blog te starten. Op haar DIY & Lifestyle blog inspireert ze maandelijks ruim 10.000 vrouwen. Ze schrijft over wonen, planten, DIY, moederschap, series & films en meer.

Ze schreef twee Bijbels dagboeken: Bedacht, geliefd, gewild dat verscheen in 2019 en God kiest jou! een dagboek voor jongeren dat in 2015 is verschenen. Inmiddels werkt ze aan nieuwe boeken.

Ze woont met haar man en drie kinderen (2 jongens en 1 meisje) in Culemborg.