Ik ben Lindi Melse (1991) en houd al van creatief bezig zijn sinds ik kan lopen. Van schilderen, tekenen, fotograferen tot schriftjes vol schrijven met verhalen.

Begin februari 2023 tekende ik een contract voor mijn allereerste feelgood roman bij Dutch Venture Publishing dat dit najaar verschijnt. Zo gaaf! Ik kan niet wachten om het verhaal te delen met de wereld.

Ik ontdekte met het feelgood genre een manier van verhalen vertellen dat haarfijn aansluit met hoe ik naar series, films en boeken kijk. Ongeacht het genre wil ik een liefdes element terugzien. Zonder dat element ben ik vaak teleurgesteld als een serie, film of boek eindigt. Dat maakt voor mij een verhaal pas echt compleet en laat het feelgood genre daar net uitstekend geschikt voor zijn!

In de afgelopen jaren illustreerde ik een kinderboek en schreef ik twee Bijbels dagboeken. Ik deed een vooropleiding aan de kunstacademie en studeerde twee jaar beeldende kunst. Uiteindelijk besloot ik de stoppen met mijn studie en richtte ik me op het schilderen in mijn aterlier in Rotterdam. Het schrijven bleef eigenlijk altijd op de achtergrond in de vorm van dagboeken, gedichten en waarnemingen die ik voor mijzelf noteerde.

Ik verhuisde samen met mijn man voor 4,5 jaar naar Wallonië. En kwamen terug met twee prachtige zoons die daar werden geboren. In onze tijd daar begon ik met het ontwerpen van kaarten voor Kaartje2go & startte mijn webshop FSHappiness met geboorteposters en invulboeken.

Eind 2018 begon ik mijn DIY & Lifestyle blog, hiermee inspireer ik maandelijks ruim 10.000 vrouwen en 3.000 nieuwsbrieflezers.

In 2019 kwamen we weer terug naar Nederland en in 2020 werd onze dochter geboren. In 2021 stortte ik me op mijn feelgood verhaal en 2022 was het jaar waarin ik de Feelgood cursus 1& 2 aan de Online Schrijfschool volgde en met mijn schrijfcoach in mijn verhaal dook. En met succes, want dit najaar verschijnt mijn allereerste feelgood roman.

Bibliografie

2023 | Een contract vol liefde

 

Bijbels dagboeken

2019 | Bedacht geliefd gewild

2015 | God kiest jou!