Je eigen ontwerp op maat, om je product te versterken

Een uniek (patroon) design dat perfect past bij je product. Dat is wat je wilt als het gaat om de presentatie van een merk, product of boek. Een product dat opvalt en exclusiviteit heeft.

Lindi heeft al voor verschillende opdrachtgevers gewerkt wat betreft illustraties en vormgeving en denkt graag met je mee over het ontwerp van een product om je merk nog beter neer te zetten!

Vanaf €230,- kan Lindi al voor je aan de slag! Vraag vrijblijvend een offerte aan en voor verdere informatie neem dan even contact op.

Hieronder zie je een greep uit de eerdere opdrachten die Lindi gedaan heeft.

Funcakes

Opdracht
Losse illustraties & doorlopende patronen voor baking cups

Voor Funcakes tekende Lindi diverse losse illustraties en doorlopende herhaalpatronen voor op de baking cups. Een interessante opdracht door de uitlopende thema’s die ontworpen mocht worden. Thema’s als: prinsessen, piraten, dino’s, baby, kerst en nog veel meer. Hiernaast zie je hoe het eindproduct is geworden met de dessins van Lindi’s hand.

ontwerp verpakking in opdracht

Kok Boekencentrum +
Puur!

Opdracht
Omslag ontwerp: Bedacht geliefd gewild & opmaak + illustraties binnenzijde boek

Voor Kok boekencentrum ontwierp & tekende Lindi de omslag van haar eigen Bijbelsdagboek: Bedacht geliefd gewild. Daarnaast verzorgde ze de complete opmaak van het boek en maakte ze de illustraties aan de binnenzijde.

Het boek kreeg 12 verschillende kleurthema’s en 3 uitgewerkte themapagina’s bij het gedicht. Het complete boek werd door haar zelf geschreven, bedacht en gemaakt.

FSHappiness

Opdracht
Doorlopende patronen om op stof te drukken

Voor de kledinglijn FSHappiness illustreerde en maakte Lindi diverse doorlopende herhaalpatronen. De dessins werden vervolgens op stof gedrukt, zodat er babykleding van kon worden gemaakt van 100% biologisch katoen.