Je eigen ontwerp op maat, om je product te versterken

Een uniek (patroon) design dat perfect past bij je product. Dat is wat je wilt als het gaat om de presentatie van een merk, product of boek. Een product dat opvalt en exclusiviteit heeft.

Ik heb al voor verschillende opdrachtgevers gewerkt wat betreft illustraties en vormgeving. Ik denkt graag met je mee over het ontwerp van een product om je merk nog beter neer te zetten!

Vraag vrijblijvend een offerte aan en neem voor verdere informatie contact op met me op.

Hieronder zie je een greep uit de eerdere opdrachten die ik mocht doen.

Funcakes

Opdracht
Losse illustraties & doorlopende patronen voor baking cups

Voor Funcakes tekende ik diverse losse illustraties en doorlopende herhaalpatronen voor op de baking cups. Een interessante opdracht door de uitlopende thema’s die ontworpen mocht worden. Thema’s als: prinsessen, piraten, dino’s, baby, kerst en nog veel meer. Hiernaast zie je hoe het eindproduct is geworden met de dessins van mijn hand.

ontwerp verpakking in opdracht

Kok Boekencentrum +
Puur!

Opdracht
Omslag ontwerp: Bedacht geliefd gewild & opmaak + illustraties binnenzijde boek

Voor Kok boekencentrum ontwierp & tekende ik de omslag van mijn eigen Bijbelsdagboek: Bedacht geliefd gewild. Daarnaast verzorgde ik de complete opmaak van het boek en maakte ik de illustraties aan de binnenzijde.

Het boek kreeg 12 verschillende kleurthema’s en 3 uitgewerkte themapagina’s bij het gedicht. Het complete boek werd door mij geschreven, bedacht en gemaakt.

FSHappiness

Opdracht
Doorlopende patronen om op stof te drukken

Voor de kledinglijn FSHappiness illustreerde en maakte ik diverse doorlopende herhaalpatronen. De dessins werden vervolgens op stof gedrukt, zodat er babykleding van kon worden gemaakt van 100% biologisch katoen.