Woehoe, wat vliegt de tijd. Nog maar een week en dan is mijn tweede roman ‘Checklist voor de perfecte man’ er! En het leuke is, is dat ik ook op tour ga met mijn nieuwste boek. Ik ga verschillende boekhandels langs om mijn boek te signeren én er is natuurlijk een boekpresentatie!

Boekpresentatie

Wil jij het boek live aanschaffen? Wees dan zeker welkom bij de boekpresentatie op vrijdagavond 10 mei om 19:00 uur. De boekpresentatie vindt plaats bij Boekhandel Tomey in Culemborg (markt 8). (Inloop 18:30 uur, start 19:00 uur)
Denise Meijer zal me het hemd van mijn lijf vragen, en er is gelegenheid om het boek te kopen en te laten signeren. Bij aanschaf van het boek ontvang je een bijpassende boekenlegger en een regenboog sleutelhanger, aangezien het hoofdpersonage alles op de kleuren van de regenboog sorteert. Voor een hapje en drankje wordt gezorgd. Meer over de boekpresentatie lees je ook in dit artikel van de krant.

Na de boekpresentatie ga ik meteen het land in om mijn boek te promoten, dus mocht het niet lukken om bij de boekpresentatie te zijn, dan signeer ik op de volgende data hier:

zaterdag 11 mei
De kleinere boekhandel in Deventer
14:00u tot 15:30u

zaterdag 25 mei

Boekhandel Heinen Den Bosch
13:30u tot 15:00u

zaterdag 1 juni

Boekhandel Vos & van der Leer Dordrecht
13:30u tot 15:00u

Het lijkt me erg leuk om je tegen te komen tijdens de tour. Mocht dit toch niet uitkomen, maar wil je wel een gesigneerd exemplaar bemachtigen? Bestel hem dan via hier. Tot snel!

Liefs,

Lindi

Post a Comment