Lindi Melse

 / Blog  / Unieke geboortekaartjes met een eigen stijl

Een geboortekaartje uitzoeken voor de geboorte van jullie toekomstige kindje is niet altijd gemakkelijk. Er is ontzettend veel keuze online, maar hoe weet je nou welke stijl jij het mooiste vind? Vandaag laat ik je de drie verschillende stijlen zien die ik heb ontworpen in mijn collectie bij Kaartje2go.

Waarom ik voor Kaartje2go ontwerp

Ik wilde graag meer doen dan alleen maar schilderen op doek. Wat ik het mooiste vind, is dat ik een breed publiek kan bereiken met mijn unieke eigen stijl in geboortekaartjes. Ik werk met veel verschillende stijlen en op deze manier kan ik alle stijlen mooi combineren.

1. Waterverf

Inmiddels staan mijn unieke geboortekaartjes alweer even bij Kaartje2go online. Een van de stijlen die fijn vind zijn de geboortekaartjes met waterverf. Ik koos ervoor om deze stijl op een unieke wijze toe te passen, die je nergens anders ziet. Kleuren die ik elkaar overlopen en net een geschilderd canvas lijken.

2. Dieren illustraties

Een andere stijl die ik erg leuk vind en ook koos voor de geboorte van onze twee zoon is een geboortekaartje met dieren. Vrolijke illustraties die mooi passen bij de geboorte. Alle dieren worden eerst met de hand geschetst op papier en daarna gedigitaliseerd.

3. Moderne geboortekaartjes

Moderne, hippe en minimalistische geboortekaartjes ontwerp ik graag. Juist door de strakke vromen en simplistische uitstraling vind ik het prachtig passen bij de geboorte. Kies voor vrolijke kleuren of juist zwart wit voor de meer minimalistische look.

Je kunt alle kaartjes die hierboven staan bestellen bij Kaartje2go . Heb je een ander ontwerp in gedachten en wil je graag dat ik voor jullie aan de slag ga? Neem dan even contact met mij op en ik denk graag met jullie mee.

Post a Comment

m
This is Marée, a colorful new portfolio for presenting your work. If you’re a modern illustrator or a designer, we made Marée for you.