Love shoot

Wil je graag op de foto met je geliefde en ben jij op zoek naar een fotograaf in Culemborg, Houten of Utrecht? Ik vind het erg leuk om jullie vast te leggen! Stuur me een mail om te vragen of er plek is en dan prikken we snel een datum!

Zwangerschapsschoot

Ben je zwanger en wil je graag op de foto om dit moment uit je leven vast te leggen? Dat kan! Ik weet hoe bijzonder deze periode is en zet jou (en je partner) graag op de foto.

Branding shoot

Heb jij een eigen bedrijf en kun je wel foto’s gebruiken om jouw merk beter naar voren te laten komen op je website en social media? Als interieur blogger weet ik hoe belangrijk het is om de sfeer van jouw product over te brengen.

Zakelijk portret

Wil jij een nieuwe profielfoto, een zakelijk portret of auteursfoto? Dan ga ik graag voor je aa de slag. Hieronder vind je meer info over mijn werkwijze en mail me om te vragen of er plek is, zodat we snel een datum kunnen prikken!

Werkwijze

  • Ik werk het liefst met natuurlijk licht, het liefst buiten. Mocht het erg slecht weer zijn, dan zoeken we een binnen locatie.
  • Een shoot duurt 60 min.
  • Je ontvangt binnen een week zes foto’s in hoge kwaliteit.
  • Investering shoot €95,- (exclusief reiskosten)
  • Shoots tussen april tot september in verband met buiten fotografie.