Kerstkaart christelijk

Vorig jaar ontwierp ik heel wat kerstkaarten bij Kaartje2go en ook dit jaar is de collectie weer aangevuld. Het is altijd een uitdaging om weer nieuwe Kerstkaarten met een christelijk thema te maken, maar ook dit jaar mocht ik er weer een aantal ontwerpen en toevoegen. Inmiddels staan er alweer 18 kerstkaarten van mijn hand online. Hoe gaaf is dat?

Elk jaar verzenden worden er ruim 5000 kerstkaarten van mijn hand verstuurd, dat is toch wel even een knijp momentje, hoor. Dit jaar koos ik voor een mix van moderner en illustratief, zodat jij een ruime keuze hebt uit stijl en compositie. Bekijk de christelijke kerstkaarten hier in de collectie of hieronder.

Kerstkaart christelijk

Stil staan bij kerst

Kerst blijft toch wel één van de belangrijkste Christelijke feestdagen. Op mijn DIY en Lifestyleblog schreef ik een artikel over de tijd van Advent en het vooruitkijken naar het feest van het licht: Kerst. Hoop in de duisternis en vooral ook het vooruitkijken naar het nieuwe jaar, wetend dat je het allemaal niet alleen hoeft te doen. Een mooi moment dus om kerstkaarten te sturen met een christelijk thema naar vrienden en familie en samen het feest te gaan vieren. Wist je trouwens dat ik ook twee Bijbels dagboeken heb geschreven over meer tijd met God? Een mooi cadeau voor jezelf in het nieuwe jaar of om aan iemand anders te geven.

Benieuwd naar de kaarten die ik in 2021 ontwierp? Neem dan hier een kijkje,

Via deze weg wens ik je alvast hele fijne feestdagen en een gezegend 2023 toe!