De afgelopen tijd was ik even wat stiller op mijn Instagramaccount en dit had een hele goede reden! Het heeft te maken met mijn debuut en een uitgeverij. Say what! Ja echt waar en ik vertel je er snel meer over!

Via Instagram kwam ik in contact met een uitgeverij die graag meer wilde horen over mijn verhaal die ik al een tijdje aan het schrijven ben. Het verhaal is feelgood en het is voor mij de allereerste keer dat ik zo’n verhaal schrijf die inmiddels alweer 78.000 woorden telt. Dit is ongeveer 300 pagina’s in een boek. Dus dat is al best wat. Maar terug naar het contact. Super spannend dus! Ik mailde de redacteur mijn synopsis (dit is een uitgebreide samenvatting van mijn verhaal). Hierin vertelde ik ook meer over de personages en de setting waarin het verhaal zich afspeelt.

Al vrij snel kreeg ik reactie terug dat het interessant klonk en of ik een aantal hoofdstukken kon sturen, zodat ze mijn schrijfstijl kon beoordelen. Ik sprong natuurlijk een gat in de lucht, dat snap je 😉 Dus nadat ik de eerste hoofdstukken zelf nog een keer doorlas heb ik de eerste 12.000 woorden opgestuurd. Super spannend natuurlijk! Het voelt toch wel als een nieuwe serieuze stap in het uitgeefproces.

Het zou toch echt wel een droom zijn om dit boek uit te geven, waar ik inmiddels al bijna 4 jaar aan werk! Het idee voor het boek begon tijdens een kampeervakantie met onze jongens die toen 2 en 4 maanden waren. En nu ligt er een bijna compleet verhaal klaar! Ik kan het bijna niet geloven en het zou echt een ontzettend mooie stap zijn als het boek straks daadwerkelijk in de boekhandels ligt! Ik houd je op de hoogte.

Post a Comment