Happy PUBDAY to me 🥳🎂

Wat een feestweekend is het geweest! Afgelopen vrijdag vierden we mijn allereerste roman Een contract vol liefde al uitgebreid met de boekpresentatie en vanaf vandaag is hij dan echt overal te koop. Zowel als paperback en e-book. Het luisterboek volgt binnenkort. 😍 Wat een spannend, leuk en bijzonder moment tegelijkertijd. Nu gaat mijn verhaal dat ik maanden voor mijzelf heb gehouden, gedeeld worden met de rest van de wereld. Ik ben zo benieuwd hoe Bibi, de knappe vreemdeling en de senioren worden ontvangen. Want een ding is zeker: ik heb ze tijdens het schrijven in mijn hart gesloten.

Bestel hier een gesigneerd exemplaar van Een contract vol liefde.

Waar gaat Een contract vol liefde over?

Lees hieronder de flaptekst voor mijn roman:

Bibi staat altijd voor iedereen klaar en zegt steevast ja als er iets van haar gevraagd wordt. Dat verklaart waarom ze tussen de bejaarden blijft wonen en genoegen neemt met haar baan als secretaresse bij een advocatenkantoor, in plaats van haar droom te volgen.

Wanneer er plots een knappe vreemdeling voor haar deur staat, slaat de liefde toe en neemt ze eindelijk de tijd om meer aan zichzelf te denken. Maar dan ziet ze op haar werk een belangrijke mail over het hoofd, waardoor haar kantoor uit het gebouw dreigt te worden gezet. Om dit te voorkomen moet Bibi de hulp van anderen accepteren én zelf op de voorgrond treden. Maar of ze dat durft…?

‘Een contract vol liefde’ is een heerlijke feelgoodroman over je dromen volgen, nieuwsgierige senioren en natuurlijk De Grote Liefde!

Wil je alvast wat reviews lezen om te weten of dit boek wat voor je is? Ga dan naar Hebban. Let op: Er kunnen spoilers verklapt worden.

Post a Comment