Je eigen unieke én originele geboortekaartje

Wil jij een uniek geboortekaartje voor jouw kindje? Dan help ik je graag verder. Ik heb inmiddels heel wat ervaring met het illustreren van zowel digitaal als analoog en help jullie graag verder.

Wat mooi dat jullie in verwachting zijn en over een paar maanden jullie kindje in je armen mogen sluiten! Na drie keer zelf een baby te hebben gekregen weet ik als geen ander hoe trots je bent op je kindje en iedereen een uniek en bijzonder geboortekaartje wilt sturen. En hoe leuk ik het vind om een prachtig geboortekaartje te ontwerpen.

Ik ga graag voor je aan de slag! Tussen de kant-en-klare geboortekaartjes kun je misschien al wel iets vinden, maar heb je een ander idee neem dan vooral even contact met me op. Ik ga graag voor je aan de slag!

Geboortekaartjes Lindi Melse

Werkwijze

Elk kindje is een uniek, daarom is het extra bijzonder om een geboortekaartje te laten ontwerpen dat precies bij jullie past. Lees hieronder hoe we gaan samenwerken om jullie unieke geboortekaartje te maken.

Stap 1

Stuur me een mailtje en geef aan dat jullie graag een geboortekaartje door mij willen laten ontwerpen.

Stap 2

Ik mail jullie een lijstje met vragen die jullie invullen, zodra ik de lijst terug heb, is het mijn beurt om aan het schetsen te gaan en een ontwerp te maken voor jullie.

Stap 3

Binnen 3 weken na jullie wensen via de mail ontvangen jullie het ontwerp voor het geboortekaartje. Vaak maak ik 2 á 3 ontwerpen waar jullie feedback op kunnen geven. In totaal kunnen jullie 5x feedback geven totdat jullie helemaal tevreden zijn!

Stap 4

Na de geboorte van de baby pas ik de gegevens op het kaartje aan en stuur ik alles naar de drukker. De kaartjes worden bij jullie geleverd en zo hebben jullie een onbezorgde kraamtijd om lekker van jullie kleintje te genieten!

Voorbeelden van Geboortekaartjes

Jarenlange ervaring

Door mijn creatieve achtergrond gecombineerd met de jarenlange ervaring op het gebied van vormgeving, analoog schilderen én digitaal illustreren, weet ik zeker dat ik hét geboortekaartje voor jullie kan maken waar jullie naar op zoek zijn. Ik werk zowel digitaal als analoog en gebruik stijlen als abstract, waterverf tot grafische vormen. Ik kan heel divers werken en daarom zal ook geen geboortekaartje hetzelfde zijn.

Ik kijk ernaar uit om samen met jullie een geboortekaartje te maken dat bij jullie past.