Je eigen unieke én originele geboortekaartje

Wil jij een uniek geboortekaartje voor jouw kindje? Dan help ik je graag verder. Ik heb inmiddels heel wat ervaring met het illustreren van zowel digitaal als analoog en help jullie graag verder.

Wat mooi dat jullie in verwachting zijn en over een paar maanden jullie kindje in je armen mogen sluiten! Na drie keer zelf een baby te hebben gekregen weet ik als geen ander hoe trots je bent op je kindje en iedereen een uniek en bijzonder geboortekaartje wilt sturen. En hoe leuk ik het vind om een prachtig geboortekaartje te ontwerpen.

Ik ga graag voor je aan de slag! Tussen de kant-en-klare geboortekaartjes kun je misschien al wel iets vinden, maar heb je een ander idee neem dan vooral even contact met me op. Ik ga graag voor je aan de slag!

Per maand neem ik 2-4 opdrachten aan, dus informeer via de mail even of er nog plek is.

Werkwijze

Stap 1: Stuur me een mailtje en geef aan dat jullie graag een geboortekaartje door mij willen laten ontwerpen.

Stap 2: Ik mail jullie een lijstje met vragen die jullie invullen.

Stap 3: Nu is het mijn beurt om te gaan schetsen en een ontwerp te maken.

Stap 4: Binnen 3 weken na jullie wensen via de mail ontvangen jullie het ontwerp voor het geboortekaartje. Vaak maak ik 2 á 3 ontwerpen waar jullie feedback op kunnen geven. In totaal kunnen jullie 5x feedback geven totdat jullie helemaal tevreden zijn!

Stap 5: Na de geboorte van de baby pas ik de gegevens op het kaartje aan en stuur ik alles naar de drukker. De kaartjes worden bij jullie geleverd en zo hebben jullie een onbezorgde kraamtijd om lekker van jullie kleintje te genieten!

Stijlen

Door de jarenlange teken en schilderervaring weet ik zeker dat ik hét geboortekaartje voor jullie kan maken waar jullie naar op zoek zijn. Ik werk zowel digitaal als analoog en gebruik stijlen als abstract, waterverf tot grafische vormen. Op deze pagina kun je al het een en ander bekijken qua stijl. Zit er iets bij dat je aanspreekt? Geef dat dan zeker door als je contact met me op neemt.

Tijd

Het is verstandig om 2-3 maanden voor de uitgerekende datum met mij contact op te nemen voor het ontwerpen van een uniek geboortekaartje. Mocht de uitgerekende datum al sneller zijn dan raad ik je aan om bij de kant-en-klare geboortekaartjes te kijken of me even een mailtje te sturen met de mogelijkheden.