Over iets minder dan een week verschijnt ‘Checklist voor de Perfecte man’. Dit leek mij een goed moment om de drie hoofdpersonages aan jullie voor te stellen.

Allereerst is Violet aan de beurt:

‘Ik houd ervan om exact op tijd ergens aan te komen en kan een tikkeltje perfectionistisch zijn. Al zeven jaar lang werk ik als opruimgoeroe en werk ik volgens mijn eigen ontwikkelde filosofie “Orde met de regenboog”. Het is dé methode om ruis uit je huis te bannen door de kleuren van de regenboog te volgen. Zo maak je van je huis weer een thuis. Mijn moeder begrijpt hier overigens niks van en staat te popelen om een nieuwe schoonzoon in de armen te sluiten. Ik red me prima alleen, maar om haar tegemoet te komen heb ik een checklist gemaakt waar de perfecte man aan moet voldoen. Dan ziet ze tenminste ook in dat ik zo’n man nog nooit ben tegengekomen.’

Ook Victor vertelt graag iets over zichzelf:

‘Heeft mijn butler jullie binnengelaten? Helemaal top. Ik nam net nog even een duik in het zwembad. Heerlijk die verkoeling. Ik ben dus best sportief en werk graag voor een goed uiterlijk. Momenteel zijn de sportapparaten onbegaanbaar, dus mijn personeel stelde voor om Violet Bergen in te huren om de lounge op te ruimen. Daar stemde ik maar al te graag mee in, want het scheelt mij weer een hoop gedoe. Opruimen is gewoon niet zo mijn ding. Ik ben benieuwd naar het resultaat. Een van de dingen die ik ook graag doe, is gamen en feestjes bezoeken, want het leven draait om veel meer dan werk alleen.’

Last, but not least is Carlo:

‘Ciao! Inmiddels timmer ik aardig aan de weg als meubelmaker. Meubels uitdenken en ze vervolgens uit hout vervaardigen, geeft mij erg veel voldoening. Ik werk regelmatig met Violet Bergen samen. Volgens mij was ik zelfs haar eerste medewerker zeven jaar geleden. Sindsdien kom ik regelmatig langs bij opruimklussen die ze heeft. We begrijpen elkaar goed. Ze heeft vaak maar een paar woorden nodig om me uit te leggen wat ze voor ogen heeft en dan kan ik direct aan de slag. Ik kan het ook niet laten om de mensen om me heen warm te maken voor het Italiaans. Het is een prachtige taal, dus strooi ik regelmatig met nieuwe woorden.’

Benieuwd hoe Carlo, Victor en Violet met elkaar te maken krijgen? Nog héél even wachten en dan is Checklist voor de perfecte man vanaf maandag te lezen! Zet hem op je leesplank op Hebban, koop je boek bij de lokale boekhandel, bol.com of bestel een gesigneerd exemplaar.

Liefs,

Lindi

Post a Comment