Lindi Melse

 / Blog  / De Grote en de Kleine wijze

Het kinderboek De Grote en de Kleine Wijze was op 25 januari 2013 een feit. Trots hadden wij het kinderboek in handen. En we waren verwonderd over het uiteindelijke product. Na een halfjaar illustreren hadden we het boek in handen en konden we ons trots de eigenaressen noemen van dit kinderboek.

Waar het boekje over gaat
De Grote en de Kleine wijze (vrijdag 25 januari 2013) – Lucia Lock &  Lindi Melse

Wat is de Kleine Wijze toch van plan? Hij klimt in de kerktoren met een rond gebogen ladder en houten cijfers. Midden in de nacht horen de mensen uit het dorp hem roepen dat het 12 uur is. De Grote Wijze uit de stad brengt een bezoek aan de Kleine Wijze om uit te zoeken wat er aan de hand is. Steeds vaker zijn de Grote en de Kleine Wijze samen in de kerktoren te zien. Ze bedenken manieren om kinderen en volwassenen uit het dorp te laten weten hoe laat het is. Dit beeldende verhaal leert kinderen spelenderwijs klokkijken.

Waar is het boekje te bestellen?
Te koop voor 13,95 bij Boekscout. Als je het boek bij mij koopt betaal je geen verzendkosten. Mocht je dit willen dan kun je contact met me opnemen via het contactformulier.

In de Media
Klik hier om mijn verhaal te lezen over het illustreren van het kinderboek, genaamd: “Het verhaal achter de illustraties van het kinderboek ‘De Grote en Kleine Wijze'”

Klik hier om het artikel in de toren te lezen over het kinderboek.

Comments

Post a Comment

m
This is Marée, a colorful new portfolio for presenting your work. If you’re a modern illustrator or a designer, we made Marée for you.