cover reveal een contract vol liefde

Terwijl ik de puntjes op de i aan het zetten was voor ‘Een Contract vol Liefde’,
werd de cover definitief goedgekeurd. En nu kan ik hem eindelijk met je delen samen met de flaptekst, zodat je weet waar het verhaal over gaat. Lees snel verder!

De cover

Toen ik mijn verhaal opstuurde naar mijn uitgever had ik al wel wat ideeën voor de cover. Ik maakte een aantal schetsen en stuurde ze op. Ik kreeg te horen dat ik hem zelf verder mocht ontwerpen. Hoe leuk is dat! Dus werkte ik de illustraties uit. Toen was het afwachten geblazen en schreef ik verder aan mijn verhaal. Ik nam mijn verhaal onder de loep en bedacht wat voor kleuren en illustraties ik daarbij vond passen en zo kwam de voorkant tot stand. Dus tromgeroffel…

Een contract vol liefde

En is hij niet te gek? Lekker vrolijk en vol van kleur. Precies passend bij Bibi, de hoofdpersonage uit mijn boek. Natuurlijk kon het verliefde stelletje niet ontbreken. En zie je al die mensen achter de ramen van het gebouw? Die spelen ook een grote rol.

Vanaf wanneer is het boek te koop?

En ja, er is nu ook een publicatiedatum, waardoor alles wel heel erg echt wordt! Vanaf 9 oktober kun je mijn boek als paperback gaan lezen. Hoe tof is dat. Hij zal ook verschijnen als luisterboek en e-book. Uit betrouwbare bron heb ik vernomen dat het boek echt een aanrader is 😉

Op Hebban kun je Een Contract vol Liefde meteen op je leesplankje zetten. 

Post a Comment