Tekstschrijver & copywriter gezocht

Je bent waarschijnlijk op deze pagina gekomen, omdat je op zoek bent naar een copywriter/tekstschrijver die voor jou aan de slag kan gaan. Daarvoor ben je bij mij aan het juiste adres.

Het is ontzettend leuk wat je met tekst kunt doen, maar het is ook een uitdaging om soms de juiste tone of voice te vinden bij het publiek dat jij wilt aanspreken. Een advocatenkantoor communiceert nu eenmaal anders dan de bakker op de hoek. Toch is het mogelijk om voor wat jij doet, de juiste doelgroep aan te spreken, en daar help ik je graag bij. Want ik denk graag met je mee hoe jouw tekst & beeld nog beter uit de verf komt.

Jarenlange ervaring

Met de bovenstaande punten kan ik jou met mijn jarenlange ervaring als copywriter helpen.

Zo kan ik:

  • zorgen dat jouw websiteteksten in begrijpelijke taal geschreven zijn en passen bij de doelgroep;
  • zorgen dat jouw producten hoger in Google komen met teksten die  SEO-proof zijn;
  • zorgen dat jouw nieuwsbrief ook daadwerkelijk gelezen wordt;
  • zorgen voor pakkende blogs die bij de doelgroep passen.

Als tekstschrijver heb ik mijn jarenlange ervaring opgedaan met mijn platform linspiration.nl. Een DIY en Lifestyleblog waar nog steeds meer dan 10k unieke bezoekers maandelijks hun weg naartoe vinden. Ik weet dus als geen ander hoe belangrijk SEO is om organisch verkeer te trekken via Google.

tekstschrijver inhuren

Opdrachtgevers

Ook voor opdrachtgevers heb ik regelmatig artikelen geschreven.

Zo schreef ik voor de Witte Schuur mocht ik de volledige website voorzien van nieuwe websiteteksten. Een leuke uitdaging om de boodschap en hun verhaal op een duidelijke en begrijpelijke manier neer te zetten.

Tekstschrijver en copywriter gezocht

Via Linspiration schreef ik onder andere voor HEMA, Badkamerspecialisten, vloerkledenwinkel en nog veel meer. Ik zorg voor een heldere en duidelijke taal waarmee de doelgroep wordt aangesproken.

copywriter Lindi Melse

Voor de website van ChristenUnie Culemborg zorgde ik dat de teksten leesbaar zijn, er persberichten worden geschreven die eigenlijk altijd de krant halen en heb ik de nieuwsbrief nieuw leven ingeblazen.

Huur me in als copywriter

Wil jij pakkende teksten op jouw website? En kun je mijn hulp hiervoor gebruiken? Neem dan vrijblijvend contact met me op zodat ik mijn ervaring als copywriter en tekstschrijver kan inzetten om jou te helpen.

Als eerste bespreken we jouw wensen en vertel ik hoe ik kan helpen. Uiteraard is het een samenwerkingsproces en krijg je de ruimte om feedback te leveren, zodat jij straks helemaal tevreden bent met het resultaat.