Wauw, wauw, wauw. Het is zover. Op vrijdag 3 februari 2023 tekende ik mijn contract bij Dutch Venture Publishing voor mijn allereerste feelgood roman! Wat een reis is het geweest! En het is echt een droom die uitkomt. Het betekent dat mijn feelgood boek zal verschijnen als paperback, E-book en luisterboek. Ik heb heel de dag gestuiterd en vooruit de dagen erna ook nog.

Ik kan niet beschrijven wat er op zo’n moment door je heengaat. Het moment dat je een uitgeverij vindt die het helemaal ziet zitten om jouw als auteur neer te gaan zetten, en beseft dat het een plek is waar je echt blij mee bent. 

Het blijft een magisch moment dat je je handtekening zet en het idee hebt dat je leven zal gaan veranderen. Nu weet ik dat mijn verhaal straks door jullie allemaal gelezen gaat worden, spannend en superleuk tegelijkertijd dus. En ik kan je nu alvast verklappen dat het niet alleen bij dit feelgood verhaal zal blijven, want boek nummer twee heb ik nu alweer voor een derde geschreven.

Maar… voor nu ga ik me eerst focussen op dit eerste boek. De komende tijd gaat een redacteur nog door de tekst heen en dat is heel belangrijk. Zo worden de laatste spelfouten, foutjes in het plot uit het verhaal gesloopt en kan hij straks helemaal ‘af’ naar de drukker en online worden gezet. Dat betekent voor mij nog herschrijven, aanscherpen en zorgen dat alle puntjes op de ‘i’ komen te staan. Ik heb er heel veel zin in!

En voor iedereen die droomt van een boek uitgeven: begin gewoon met schrijven en ik weet zeker dat je verhaal vanzelf een keer het lezerslicht ziet 😊