6 oktober was de boekpresentatie Een contract vol liefde, een geslaagde avond. Lees hier een kort verslag.

Lang had ik uitgekeken naar de komst van mijn allereerste feelgoodroman aka mijn boekenbaby! En op vrijdag 6 oktober was dan eindelijk het moment van de boekpresentatie. Het was een hele fijne avond, vol gezelligheid, een goede sfeer én veel publiek.

De boekpresentatie vond plaats in boekhandel Tomey in Culemborg. De ideale plek om mijn feelgoodroman de wereld in te brengen. Wat hoe bijzonder is het om te midden van andere boeken mijn eigen reis als feelgoodschrijver te mogen starten?

Zo hield Gerard Tomey een openingspraatje, vervolgens interviewde Denise Meijer me, las ik de proloog voor, reikte ik het eerste exemplaar uit en was het tijd om te signeren. Het eerste exemplaar werd in ontvangst genomen door de wethouder van Cultuur Mischa Peters. Ik vond het erg leuk dat ze aanwezig was en daarmee hoop ik ook het feelgoodgenre in Culemborg op de kaart te zetten. Ook haalde de boekpresentatie de krant, zie hier het artikel.

Een topavond als je het mij vraagt en het smaakt ook zeker naar meer. Het was fijn om het verhaal zo met veel liefde de wereld in te brengen. Hieronder zie je een impressie van de avond in foto’s terug!

Post a Comment