Jeej! Daar was dan het moment waar ik de hele week naartoe had geleefd: De boekpresentatie van Checklist voor de perfecte man! Wat een feestje was het. Naast familie en vrienden waren er ook lezers aanwezig om deze avond de boeklaunch mee te vieren, dat maakte het extra speciaal.

Na een welkomst woord door Gerard, interviewde Denise Meijer mij. Tevens een feelgood schrijfster die ook in Culemborg woont. Ze stelde hilarische vragen en daar werd dan ook veel om gelachen. Zo zorgde de vraag ‘Of mijn man op de checklist lijkt.’ Heel wat hilarische momenten op. Daarna kreeg het publiek de vraag wat zij zouden denken dat er op de checklist staat en het was nog knap lastig om te raden wat er daadwerkelijk opstond. Als antwoord las ik de checklist voor uit het boek en kreeg degene met de meeste punten een kleine papieren checklist.

Na de uitreiking van het eerste exemplaar aan mijn nicht Mieke, met wie ik als tiener alle Bouquet boekjes verslond langs het zwembad, las ik nog een stukje voor uit mijn boek waarin Violet Victor voor het eerst ontmoet en daarna kon het signeren beginnen. Na heel wat boeken te hebben gesigneerd, cadeaus in ontvangst te hebben genomen, kwam deze feestelijke avond tot een einde. Ik heb in ieder geval heel hard genoten van de boekpresentatie van Checklist voor de perfecte man!

Volg mijn op Instagram om op de hoogte te blijven.

Post a Comment