Boekillustraties

Een boekomslag die precies past bij een roman, losse illustraties die een artikel of verhaal verduidelijken of een prentenboek dat vol staat met kleurrijke illustraties.

Ik geniet ervan als beeld en tekst samenkomen en één geheel vormen. Het zorgt ervoor dat de lezer weet wat hij kan verwachten en verduidelijkt een tekst waar dat nodig is.

Dus zoek jij een vormgever of illustrator? Dan ga ik graag voor je aan de slag.

Boekillustraties boekomslagen laten ontwerpen

Opties boekillustraties

Beeld en tekst zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden, daarom denk ik graag met je mee om jouw tekst nog beter uit de verf te laten komen.

Boekomslag

Samen bespreken we jouw wensen voor de cover van een paperback, ebook of audioboek. Aan de hand van jouw ideeën ga ik aan de slag om een passend ontwerp te maken.

Losse illustraties

Losse illustraties die een verhaal of artikel ondersteunen, maak ik graag voor je!

Kinderboek

Graag denk ik met je mee hoe we aan de hand van illustraties jouw verhaal tot leven wekken.

Voorbeelden van Boekillustraties

Checklist voor de perfecte man
Een contract vol liefde

Jarenlange ervaring

Door mijn creatieve achtergrond gecombineerd met de jarenlange ervaring op het gebied van vormgeving, ontwerpen en illustreren, weet ik zeker dat ik het beeld kan maken waar jij naar op zoek bent. Ik werk zowel digitaal als analoog en gebruik stijlen als abstract, waterverf tot grafische vormen. Ik kan heel divers werken en daarom zal ook geen cover of illustratie hetzelfde zijn.