Vorige week stond in het teken van pubday, de boekpresentatie, een publicatie in de krant, de eerste signeersessie van de tour én natuurlijk de blogtour. Een drukke, maar vooral ook erg gave week! Hieronder lees je korte samenvattingen van alle reviews die ik afgelopen week mocht ontvangen. Regelmatig werd ik stil van de mooie woorden. Zo gaaf dat mijn tweede roman zo goed is ontvangen.

missp_her_books_read: “Lindi Melse heeft veel aandacht gegeven aan details, die het verhaal de nodige knipogen en extraatjes gaf. Ook situaties die zeer herkenbaar waren en waarvan je denkt en weet ze zijn reëel. De uitwerking van de personages waren ook erg goed, ik ergerde met echt blauw tot groen aan Victor, wat een man! Als je deze gevoelens bij de lezer los krijgt dan ben je echt in je opzet geslaagd als auteur. Lindi Melse heeft een mooi, in balans en vinnig feelgood verhaal geschreven.”

swap.books.creative: “Het concept van het verhaal is zo leuk en origineel bedacht. De personages zijn goed en leuk uitgewerkt en mijn favoriet is toch wel Violet, ze werkt ontzettend hard en heeft het privé dan ook niet altijd makkelijk. Ook zitten er diepere lagen in het verhaal verweven zonder dat het te zwaar wordt. De schrijfstijl van Lindi is zo fijn dat je het boek zo uitleest. Ik heb er ontzettend van genoten om dit verhaal te mogen lezen! 100% aanrader om dit boek op je TBR te zetten”

booksbyharma: “Wat een heerlijk verhaal uit de hand van Lindi Melse. Het verhaal leest lekker vlot en al snel zat ik helemaal in het verhaal.”

kimcoenen: “Daarbij zijn ook de zus van Violet, haar nichtjes, haar ouders, Victor en Carlo erg leuk, realistisch en lekker divers neergezet. Ik vind het sterk hoe Lindi Melse zulke totaal verschillende personages met uiteenlopende persoonlijkheden in het verhaal weet te stoppen.”

frisian_booklover: “Door het op originele wijze gebruik maken van de regenboogkleuren en het uitwerken van de werkzaamheden van een opruimgoeroe onderscheidt deze feelgood zich van vele andere.”

liefde_voor_lezen_: “Checklist voor de perfecte man” stipt net als Lindi’s vorige boek (“Contract vol liefde”) een serieuzer thema aan, namelijk dat niet alles perfect hoeft te zijn. In een fijne en luchtige setting laat de schrijfster je nadenken over dit thema, maar bovenal is dit een superfijne feelgood om te lezen. Perfectie, chaos, succes, familieliefde, regenbogen, hilariteit, liefde…. “Checklist voor de perfecte man” heeft het allemaal. Lindi Melse laat met haar 2e boek zien, dat zij definitief thuishoort in het rijtje van Nederlandse Feelgoodschrijfsters.”

Onderstaande afbeelding maakte ik met al hun foto’s die ze plaatsten. Ik ben erg blij met deze blogtour. En ja, ook bij roman 2 blijft het spannend hoe hij ontvangen wordt 😉

puurjael: “Ik hou van boeken die je lekker weg kunt lezen. Met fijne verhalen die je zelf zou kunnen meemaken. En dat kan zeker met dit verhaal. Vele zullen zich herkennen in de zoektocht naar die ene ware terwijl die niet te vinden lijkt. En er zullen er ook zijn die zich herkennen in ouders die steeds maar weer vragen waar die date nu blijft?”

loraines_books: “Lindimelse heeft weer een originele verhaallijn gecreëerd, die zorgt voor veel leesplezier. ‘Checklist voor de perfecte man’ is een aanrader voor de feelgoodliefhebber!”

caroleest: “De schrijfstijl is vlot, levendig, ontroerend, beeldend en met een geweldige dosis humor. Vanaf het eerste hoofdstuk zit je in het verhaal en beleef je de avonturen van Violet en haar 3 leuke collega’s Tanja, Sander en Carlo. Dit is echt een origineel, mooi feelgood verhaal vol met humor. Ik kan alleen maar zeggen, ga dit boek lezen en geniet van Violet en haar orde met de regenboog 🌈.”

liens_boekenhoekje: “Lindi heeft een vlot verhaal geschreven. Door de korte hoofdstukken leest het boek zeer snel. Het verhaal laat je luidop lachen. Humor zit zeker in dit verhaal.”

sheila_hjv_inbooks: “De kring rondom Lindi Melse’s hoofdpersoon zijn de perfecte aan- en invulling bij alles wat er in het verhaal gebeurt. Naast een rampzalig rommelige moeder die haar dochter van alles op wil dringen, een tweelingzus met schattige kinderen en fijne en hulpvaardige collega’s, zijn er natuurlijk ook de sexy mannen die de temperatuur een beetje kunnen laten stijgen.”

Je begrijpt dat ik echt helemaal blij was met al deze mooie woorden! Wat gaaf dat mijn roman zo goed is ontvangen. Wil jij Checklist voor de perfecte man ook lezen? Zet hem op je leesplank op Hebban, koop je boek bij de lokale boekhandel, bol.com of bestel een gesigneerd exemplaar.

Liefs,

Lindi

Post a Comment