Nieuw | Geboortekaartjes

Zoeken jullie een bijzonder, stoer, hip, modern, uniek geboortekaartje? Of wat dacht je van een geboortekaartje met waterverf? Dan zijn jullie hier aan het goede adres. Ook voor geboortekaartjes in waterverf kun je hier terecht. De onderstaande kaarten vind je in mijn collectie bij Kaartje2go. Deze ontwerpen zijn al kant en klaar en hoef je alleen nog maar aan te passen met je eigen tekst.

Hebben jullie een ander idee? Dan ontwerp ik graag een kaart voor jullie! De ontwerpkosten bedragen €100,- + de drukkosten van de geboortekaartjes.

Laatste stempels in opdracht van 2015

De allerlaatste stempels in opdracht van dit jaar zijn onderweg naar hun eigenaars. Nu is het toch echt verlof houden en stiekem een beetje wachten totdat de baby komt. Maar niet getreurd vanaf 15 januari 2016 is het weer mogelijk om stempels in opdracht te bestellen. Kun je niet wachten om je ontwerp al te sturen? Geen probleem. Mail gerust al naar kunstinfo@lindimelse.nl :)

Hieronder zie je de laatste stempels die ik dit jaar maakte in opdracht, met eigen ontwerpen van klanten, maar ook stempels die ik mocht ontwerpen voor de klant. Zo leuk! En wat vind je van de nieuwe houtblokjes met handgreep. Gaaf toch?

stempels samen

Benieuwd wat ik de tijdens mijn verlof ga doen? Volg me dan via Facebook, Twitter, Instagram of mijn persoonlijk blog.

Trouwen & Stempels

Dat trouwen en stempels samen gaan wist je misschien allang, het geeft vaak net de persoonlijke touch aan jullie trouwdag. Wist je dat je vanaf nu elk stempelontwerp bij mij kunt laten maken?

Stempels in opdracht

Toen mijn man en ik 2,5  jaar geleden trouwden hadden ook wij een stempel laten maken om die op de achterkant van onze enveloppen te stempelen. Nadat wij getrouwd waren begon ik met het maken van handgesneden stempels en al gauw merkte ik hoe leuk dat was. Het enige nadeel hieraan vond ik dat ik niet alle stempels kon maken. Sommige stempels hadden namelijk zulke fijne details dat het niet mogelijk was om ze met de hand uit te snijden. Lees meer

PUUR! At Work

Een tijdje terug werd ik voor PUUR! At Work geïnterviewd. Een interview over kleur, mijn werk en geloof. Nieuwsgierig? Lees hieronder het eerste deel of ga direct naar het hele interview op PUUR! Vandaag.

Welke functie geef je kleur?
Ik ben kunstenares en vul mijn dagen met tekenen, schilderen, schrijven, ontwerpen, fotograferen en het runnen van mijn eigen shop. Kleur is misschien wel het belangrijkste aspect in mijn werk. Als je een kijkje neemt op mijn site, zie je een overzicht van het werk dat ik maak. Ik houd ervan om kleur te gebruiken, van felle kleuren, tot zachtere kleuren. Met kleur kun je namelijk goed een bepaalde sfeer neerzetten en een gevoel overdragen.

Wat voor opleiding heb je gedaan?
Na mijn havodiploma ben ik begonnen aan de zaterdagopleiding aan de kunstacademie St. Joost in Breda. Daarna werd ik toegelaten tot de opleiding beeldende kunst. Na twee jaar deze opleiding gevolgd te hebben, merkte ik dat ik niet helemaal op mijn plek zat en besloot ik met de opleiding te stoppen, om meer mijn eigen koers te volgen.

Hoe is het idee voor Lindi Melse ontstaan?
Tijdens het tweede jaar van mijn studie merkte ik dat ik voor mijzelf wilde beginnen, een eigen bedrijf wilde opstarten en mijzelf de ruimte wilde geven om te ontdekken wat ik allemaal kon. Ook besefte ik dat ik mijn studie bij de kunstacademie niet uit hoefde te zitten om kunstenares te kunnen zijn.

Wat houdt je werk precies in?
Het werk dat ik maak, varieert eigenlijk heel erg, er zijn namelijk erg veel dingen die ik leuk vind. Zo schilder, teken en fotografeer ik. Maak ik handgesneden stempels in opdracht en run ik een webshop. Op mijn blog schrijf ik over mijn werk en mijn geloof. Daarnaast is afgelopen maart mijn eerste boek verschenen, God Kiest Jou!

Benieuwd naar de rest? Lees dan hier verder op de site van PUUR! Vandaag.

Volg mij ook via:
Facebook, Twitter, InstagramPinterest & mijn persoonlijk blog.

Sinterklaas stempels

Het duurt nog even voordat het weer 5 december is, maar ik kon het niet laten om deze leuke stempel weer in de shop te zetten. Dit maal niet alleen een losse variant van de Sint en Piet, maar ook een stempel waar ze samen op staan.

Lees meer

Van ruwe schets naar kunstwerk

Geïnspireerd door de snailmail stempel uit mijn vaste stempelcollectie, maakte ik een schets van een slak en een meisje. Ik was helemaal weg van de schattige stijl, maar nu wilde ik het nog omzetten naar een mooi gekleurd werk. En dat was nog niet zo gemakkelijk. Soms vergis ik me er namelijk wel eens in dat schilderen op doek, totaal anders kan zijn dan schilderen op papier. Zeker als het meer de illustratieve kant op gaat in plaats van wilde kleuren op doek. Lees meer

Van 3D logo naar stempel

Vorige week kreeg ik een ontzettend leuk en speciaal verzoek. De directrice van basisschool de Bijenschans wilde alle collega’s aan het begin van het schooljaar iets speciaals geven. Namelijk een stempel met hun logo en de naam van de collega’s erbij. Ik kreeg het logo toegestuurd, alleen moest het logo eerst nog worden omgezet naar stempel ontwerp. Maar wat is een stempelontwerp nu eigenlijk? Lees meer