Bijbels dagboek: Bedacht, geliefd, gewild

Daar is hij dan! Afgelopen week ontving ik mijn boek: Bedacht, geliefd, gewild en hij ligt vanaf nu ook in de boekhandels! Wat is het bijzonder om eindelijk mijn eigen boek in handen te houden! Het afgelopen jaar schreef, illustreerde en deed ik de vormgeving van dit boek en wat is het bijzonder om hem nu in het echt te zien.

Af en toe drukte ik wel eens de illustraties af van mijn boek, om te kijken of de compositie goed was, maar om nu het complete geheel in handen te houden is toch echt wel heel gaaf! In het boek vind je het volgende:

  • 52 korte overdenkingen
  • bij elke week vijf passende vragen
  • bij elke week een creatieve opdracht die je kunt uitvoeren
  • bij elke week een gebed
  • veel ruimte voor je eigen notities

Een waardevol boek dus om te hebben en te krijgen!

Bekijk hieronder nog wat foto’s van de binnenkant van het boek. Je kunt het boek bestellen bij je lokale boekhandel of online.

Post a Comment