ontwerp verpakking in opdracht

De afgelopen tijd mocht ik werken aan een erg leuke opdracht. Voor funcakes mocht ik heel wat herhaal patronen ontwerpen. Deze dessins kwamen op de baking cups. En liggen nu in de winkels! De thema’s liepen uiteen van: kerst, piraten, prinsessen, bloemen, dieren en nog veel meer. Op deze manier kon ik heel wat illustraties maken en deze samenvoegen tot een eind product.

Voordat ik begin met illustreren krijg ik van de opdrachtgever een idee/voorbeelden van wat zij graag als dessin willen hebben. Vervolgens ga ik schetsen op papier, gewoon met potlood. Vervolgens krijgt de opdrachtgever dit weet te zien en worden er op basis van potlood schetsen houdingen en stijlen gekozen.
Dan begint het digitaliseren en ontwerpen. Na uiterlijk 2 weken worden de eerste digitale ontwerpen en illustraties met de opdrachtgever gedeeld. Dit proces vind ik erg leuk. Creëren en nadenken hoe een product past bij een merk en bedrijf. Een uniek dessin.

Mocht je ook een dessin zoeken voor jouw product, een illustrator of vormgever? Naam dan contact met me op of kijk op deze pagina.

Post a Comment