Twee jaar stempels

Inmiddels is het alweer twee jaar geleden dat ik begon met het maken van de eerste handgesneden stempels. Het leek mij leuk om het eens uit te proberen en nu heb ik al meer dan 200 stempels gemaakt!

Toen

unnamedOp de foto hiernaast zie je de allereerste handgesneden stempel die ik maakte. Wat was het spannend om de foto naar de klant te sturen!

Het is ook zo leuk om te zien wat er allemaal veranderd is aan de stempels. Zoals je misschien wel ziet staat de tekst ‘Lindi Melse Design’ er nu best ruim op. Dit kwam omdat ik met allemaal losse letterstempels de tekst op de zijkant stempelde. Wat een klus als ik er nu aan terug denk ;)

Op een gegeven moment besloot ik om een stempel uit een stuk te gutsen zodat de tekst ‘lindimelsedesign’ aan elkaar zou staan. Dit bleek toch veel gemakkeijker te zijn voor het stempelen van mijn logo.

Etsy shop

heaer etsy1Een paar maanden nadat ik de eerste handgesneden stempels had verkocht opende ik mijn Facebookpagina en mijn Etsy shop. Het werd vanaf toen ook mogelijk om de handgesneden stempels via de shop te bestellen. En de handgesneden stempels gingen de hele wereld over; van Amerika tot Australië.

samenToen bedacht ik me dat het eigenlijk wel heel leuk zou zijn om ook kant en klare stempels aan te bieden. En zo begon het schetsen en het ontwerpen van mijn eerste ca. 40 eigen stempel ontwerpen. Deze ontwerpen bestonden vooral uit allemaal verschillende dieren en ze zijn nog steeds te vinden in mijn Etsy shop. Inmiddels is de gehele collectie al flink uitgebreid en zijn er al ruim 80 verschillende stempels te vinden.

Laser stempels

Steeds vaker kreeg ik een aanvraag voor een stempel met veel details, tekst of heel fijne lijntjes. Deze stempels maakte ik wel met hand, maar kosten ontzettend veel tijd en aandacht. Begin 2015 besloot ik om naast de handgesneden stempels ook laser stempels aan te bieden, zodat klanten met logo’s of ontwerpen met veel fijne details ook bij mij terecht konden. header stempels in opdracht

Nu

Inmiddels mocht ik al ruim 250 handgesneden stempels maken en ruim 30 laserstempels. Zo gaaf om te zien hoe alles loopt en een succes mag zijnIMG_20151014_142528!

Ik vind het leuk om te blijven zoeken naar nieuwe mogelijkheden. Zo zijn er vanaf nu nieuwe houtjes die gebruikt zullen worden voor de stempels in opdracht. De houtjes zijn mooi afgewerkt en voorzien van een uitsparing, waardoor je tijdens het stempelen meer grip hebt.

Momenteel ben ik even gestopt met het maken van de handgesneden stempels, omdat ik nu 32 weken zwanger ben en de baby het niet zo leuk vind als ik voorover buig om aan mijn tafel te gutsen ;) Maar het is nog steeds mogelijk om laser stempels te blijven bestellen.

Op naar het volgende stempeljaar!

P.S. om dit te vieren tot december €5,- korting op bestellingen vanaf €25,- in de shop met de code ‘stempels’. 

Volg mij ook via:
Facebook, Twitter, InstagramPinterest & mijn persoonlijk blog.

Geef een reactie