Trouwen & Stempels

Dat trouwen en stempels samen gaan wist je misschien allang, het geeft vaak net de persoonlijke touch aan jullie trouwdag. Wist je dat je vanaf nu elk stempelontwerp bij mij kunt laten maken?

Stempels in opdracht

Toen mijn man en ik 2,5  jaar geleden trouwden hadden ook wij een stempel laten maken om die op de achterkant van onze enveloppen te stempelen. Nadat wij getrouwd waren begon ik met het maken van handgesneden stempels en al gauw merkte ik hoe leuk dat was. Het enige nadeel hieraan vond ik dat ik niet alle stempels kon maken. Sommige stempels hadden namelijk zulke fijne details dat het niet mogelijk was om ze met de hand uit te snijden.

Maar daar is nu verandering in gekomen! Het is mogelijk om tot het formaat A4 een stempel te laten maken met de kleinste details. Deze stempels worden met de machine gemaakt en geven een perfect strak resultaat. Meer weten over handgesneden en laser stempels? Hier vind je meer informatie.

Kant en klare stempels

Naast de stempels in opdracht is de vaste stempelcollectie uitgegroeid tot een collectie van ruim 80 verschillende ontwerpen! In deze vaste collectie zitten ook heel was stempels die je goed kunt gebruiken voor jullie bruiloft. Al deze stempels kun je vinden in mijn webshop.

trouwstempels samen

Trouwdecoratie bij mede webwinkelhelden

10801647_1552925684945618_5529331192543042905_nEn dat niet alleen, bij heel wat mede Webwinkelhelden is het mogelijk om leuke, creatieve en mooie items te bestellen om jullie trouwdag nog mooier te maken. Denk bijvoorbeeld aan Bengelz Op Je Bruiloft, waar je mooie weddingwands kunt vinden of aan de webshop van Papergoodies waar je de leukste tape kunt vinden om jouw locatie mee op te vrolijken. Of kijk bij Step by Stephanie, waar je sieraden en bijvoorbeeld taart bestek kunt laten personaliseren!

Toch nog niet voldoende inspiratie voor jullie trouwdag kunnen vinden? Neem dan een kijkje op de site van de Webwinkelhelden, hier kun je elke held terug vinden met zijn of haar te gekke webshop!

Geef een reactie