PUUR! At Work

Een tijdje terug werd ik voor PUUR! At Work geïnterviewd. Een interview over kleur, mijn werk en geloof. Nieuwsgierig? Lees hieronder het eerste deel of ga direct naar het hele interview op PUUR! Vandaag.

Welke functie geef je kleur?
Ik ben kunstenares en vul mijn dagen met tekenen, schilderen, schrijven, ontwerpen, fotograferen en het runnen van mijn eigen shop. Kleur is misschien wel het belangrijkste aspect in mijn werk. Als je een kijkje neemt op mijn site, zie je een overzicht van het werk dat ik maak. Ik houd ervan om kleur te gebruiken, van felle kleuren, tot zachtere kleuren. Met kleur kun je namelijk goed een bepaalde sfeer neerzetten en een gevoel overdragen.

Wat voor opleiding heb je gedaan?
Na mijn havodiploma ben ik begonnen aan de zaterdagopleiding aan de kunstacademie St. Joost in Breda. Daarna werd ik toegelaten tot de opleiding beeldende kunst. Na twee jaar deze opleiding gevolgd te hebben, merkte ik dat ik niet helemaal op mijn plek zat en besloot ik met de opleiding te stoppen, om meer mijn eigen koers te volgen.

Hoe is het idee voor Lindi Melse ontstaan?
Tijdens het tweede jaar van mijn studie merkte ik dat ik voor mijzelf wilde beginnen, een eigen bedrijf wilde opstarten en mijzelf de ruimte wilde geven om te ontdekken wat ik allemaal kon. Ook besefte ik dat ik mijn studie bij de kunstacademie niet uit hoefde te zitten om kunstenares te kunnen zijn.

Wat houdt je werk precies in?
Het werk dat ik maak, varieert eigenlijk heel erg, er zijn namelijk erg veel dingen die ik leuk vind. Zo schilder, teken en fotografeer ik. Maak ik handgesneden stempels in opdracht en run ik een webshop. Op mijn blog schrijf ik over mijn werk en mijn geloof. Daarnaast is afgelopen maart mijn eerste boek verschenen, God Kiest Jou!

Benieuwd naar de rest? Lees dan hier verder op de site van PUUR! Vandaag.

Volg mij ook via:
Facebook, Twitter, InstagramPinterest & mijn persoonlijk blog.

Geef een reactie