La Rue et Toi | 2015

We waren net een aantal dagen terug van vakantie toen La Rue et Toi 2015 op het punt stond om te beginnen. In het weekend van 8,9 & 10 augustus vond de 15de editie plaats en dit keer deed ik ook mee. Super spannend, maar ook erg leuk!

La Rue et Toi, is een  kunstroute dat plaats vond in Ruette, het dorpje dat naast ons ligt, waarbij je 3 dagen lang bij meer dan 20 kunstenaars langs kunt gaan om hun werk te bewonderen. 

Ik had er erg veel zin in, maar vond het ook erg spannend omdat bijna iedereen hier alleen maar Frans spreekt!

IMG_0427Op zaterdagochtend ging ik naar mijn locatie toe, een oude jongens school, waar het behoorlijk muf rook! Ik luchtte meteen de ruimte en begon met het uitladen van de auto. Rond 13uur kwamen de eerste bezoekers en tot 19uur s’avonds werd mijn werk druk bezocht. Ik kreeg veel positieve reacties, wel in het Frans, dus soms kostte het even wat moeite om te reageren. In totaal waren er vandaag bijna 300 bezoekers geweest! Ik verkocht een aantal artprints en kon ondertussen rustig tekenen.

IMG_0438Op zondag namen we onze kleine bank maar mee te nemen, die bij ons in de serre staat, zo konden we een stuk lekkerder zitten ;) Weer wilde ik de bezoekers turven, zodat ik kon bepalen of het zin zou hebben om hier volgend jaar weer te staan. En of het zinvol was! Er kwamen vandaag wel ruim 800(!) bezoekers langs! Diverse gesprekken in het Frans gevoerd over mijn werk en ook vandaag weer verschillende dingen verkocht. Waaronder heel veel ansichtkaarten sets! Zo leuk!

IMG_0438Op maandag was de rust wel weer een beetje terug hoor. Er kwamen nog iets van 150 bezoekers langs en ook vandaag kon ik verschillende artprints en kaartensets verkopen. Maar ik was ook wel moe zo na al die gesprekken en mensen die geïnteresseerd waren in mijn werk.

Uiteindelijk werd ik ook nog verkouden en kreeg ik keelpijn, maar was zeker de moeite waard om mee te doen! Wie weet sta ik er volgend jaar weer :)

Geef een reactie