DIY: Maak en bestempel je eigen cadeauzakjes!

Vandaag een leuke DIY die iedereen kan maken! Leuk om cadeautjes, bestellingen en verrassingen in te verpakken!

1.1 copy

Als je zelf een enveloppen mal hebt kun je die natuurlijk gebruiken. Anders kun je hier mijn enveloppen mal uitprinten, zodat je meteen aan de slag kunt. Ik gebruikte het bescherm papier dat bij onze Ikea meubels zat, maar je kunt natuurlijk elk soort papier gebruiken.

DIY1

Trek de mal over op het papier met potlood. Pak een stempel die je leuk vind en stempel daarmee in en op de omtrek van de mal. Stempel juist ook over de potlood lijnen van je omtrek, zo krijg je straks een patroon op je cadeauzakje dat doorloopt!

DIY1

Gebruik meerdere stempels en stempelkussens zodat je verschillende patronen met kleuren en vormen kunt creëren. Je kunt eindeloos blijven variëren!

DIY1

Als je tevreden bent knip je langs de potloodlijn jouw vorm uit. Je ziet nu dat juist doordat je over de omtrek hebt gestempeld je een mooi patroon gekregen hebt. Vouw de vormen en plak de randen vast.

zakjes

De stempels die ik gebruikte kun je vinden in mijn shop, naast nog veel meer ontwerpen.  Ook kun je daar de stempelkussens vinden. Ik ben benieuwd naar jouw creaties! Stuur me een foto van jouw ontwerp of plaats het op de Facebook pagina onder deze DIY!

Veel creativiteit gewenst!

 

 

 

Geef een reactie