Een kijkje in mijn atelier

Wat leuk dat ik vandaag mijn atelier met jou mag delen! Inmiddels zijn er al heel wat webwinkelhelden aan de beurt geweest en nu mag ik je laten zien waar ik werk.

Toen we nog in Rotterdam woonde heb ik in twee verschillende ateliers gewerkt. In het eerste atelier kon ik een aantal maanden werken. Daar was het ook heerlijk licht. In het tweede atelier werkte ik bijna 1,5 jaar. Dat atelier was in het oude Plan C, een oud en donker cafe. Het was 20 minuten fietsen en als het slecht weer was werkte ik thuis in ons kleine appartementje aan tafel, die dan helemaal bezaaid lag met mijn spullen.

Untitled

Maar nu we in Belgie wonen heb ik een atelier aan huis. Zo fijn! We hadden een kamer over en dat heb ik omgedoopt tot mijn atelier.

Aan de ene kant een tafel om de handgemaakte stempels te maken en te schilderen op papier. In de andere hoek staat mijn bureau met computer, zodat ik daar nieuwe stempels kan ontwerpen en kan schrijven. Tegen de andere muur staat een grote kast waar van alles uitpuilt. Van inpakpapier, artprints en stempels.

Untitled

Zo leeg is de vloer meestal niet hoor, en de schilderijen staan nu netjes tegen aan de kant. Meestal ligt heel mijn vloer vol met schilderspullen, maar omdat hier de zon zo lekker heeft geschenen de afgelopen weken heb ik de tafel in de serre ook maar in gebruik genomen :p

Ooit hoop ik, misschien wel in ons volgende huis een ruimte te hebben met wat meer ramen dan nu en muren die wit zijn, zodat er altijd veel licht is. Maar ik ben al dik tevreden met wat ik  nu heb. Maar ach, dromen mag toch ;)

Hoe ziet jouw werkplek eruit?

Elke week kun je de werkplek van een andere webwinkelheld bezoeken. Volg alle webwinkelhelden via onze facebookpagina en op twitter.

11021247_1559290891014446_1492936916306687433_n

Geef een reactie