Bijna kerst

Het begint al steeds kouder en donkerder te worden buiten. Afgelopen week regende het hier vooral heel hard. Daardoor waren de lichten elke dag al vroeg aan, maar het betekende ook dat ik heerlijk door kon werken.

Zo maakte ik deze week nog heel wat handgemaakte stempels. Waaronder een bedrijfsstempel, een trouwstempel en twee stempels voor PUUR! 

B45zp_DCMAEbZuS1

En een heel speciaal verzoek vond ik het verzoek van PUUR! om twee handgemaakte stempels te maken. PUUR! is een lijn bij uitgeverij de KOK waar heel wat boeken onder uit worden gegeven. Ze hebben zelfs een speciale website waar je elke dag nieuwe DIY projecten kan vinden, interviews met schrijvers en nog veel meer.

stempel af3

Deze week kon ik het niet laten om leuke dingetjes te maken voor in onze zelfgemaakte kerstboom.

B4VFSsQIgAAKFR4

Nu we hier in België wonen hebben we zoveel hout om ons heen dat we gemakkelijk wat takken konden verzamelen voor onze kerstboom. En dat niet alleen, toen ik van de week de stukken hout zag liggen die ik wilde gebruiken in de haard, moest ik denken aan de ideeën die ik op Pinterest gezien had. En toen wilde ik het graag zelf uitproberen. De teksten schetste ik eerst op het hout en daarna trok ik ze over met verf. De kerststal stempelde ik eerst met de kerststalstempel en schilderde ik daarna verder op het hout.

kerst

Via deze weg wil ik jou alvast mooie kerstdagen en een gezegend, gelukkig en gezond 2015 wensen. Mocht je het leuk vinden dan kun je ook mijn persoonlijk blog volgen op www.ldmelse.wordpress.com.

De komende twee weken houd ik vakantie, maar vanaf 5 januari worden er weer heel wat mooie dingen gemaakt. De shop blijft gewoon open, maar alles wordt pas op 5 januari verzonden www.lindimelse.etsy.com.

Tot in 2015!

Geef een reactie