Stempels, stempels, stempels

Afgelopen week leek wel in het teken van stempels te staan. Aan het begin van de week maakte ik 4 handgemaakte stempels, waaronder deze twee.

LIF | Leven in Friesland

 

stempel af fb

De rest van de week was ik druk bezig met het maken van nieuwe ontwerpen voor mijn stempelcollectie. Hieronder kun je de stempels zien die eraan zullen komen. Je kunt ze nu alvast bestellen in mijn shop. (ze bevatten hieronder een watermark, dus in het echt zullen ze gewoon zwart zijn met witte letters ;))

nieuwe stempels

Na een heerlijk relaxt weekend maakte ik vandaag nog 3 handgemaakte stempels. De eerste twee handgemaakte stempels waren logo stempels voor Bewust Goed en de laatste stempel was een naamstempel voor Femke.

website website

Dit was me het stempelweekje wel. Nu op naar deze week :)

 

Geef een reactie