Bijbelsdagboek & nieuwe stempels

Na alle handgemaakte stempels die ik gemaakt had, vond ik het tijd worden om ook weer eens voor mijzelf een nieuwe handgemaakte stempel te maken. Zo kan ik alle bestellingen weer leuk bestempelen :)

test

Daarnaast was ik deze week druk bezig om de hoofdstukken voor mijn bijbels dagboek te verdelen, die in Februari in de winkels moet liggen. Dat was nog best een klus! Ik schreef namelijk 100 bijbelstudies en deze moesten verdeeld worden over 2 verschillende boekjes. Maar nu wilde ik ook weer niet dat de dagen met dezelfde thema’s achter elkaar werden geplaatst. Dus koste het best wat tijd. Maar hopelijk is de verdeling zo goed :)

werken aan bijbelsdagboek

En vandaag kwamen ook al mijn nieuwe stempels binnen! Allemaal door mijzelf ontworpen en te bestellen via mijn shop.

stempels maken website

 

One thought on “Bijbelsdagboek & nieuwe stempels

  1. Hallo Lindi,ik was je even ‘kwijt’ maar nu kan ik je weer volgen! Wat heb je dit jaar ontzettend veel mooie stempels gemaakt, prachtige logo’s verwerkt enzovoort!

Geef een reactie